top of page
Maastopyöräilijät taluttaa pyöriä tunturimaisemassa, Ylläs, MuskoVisuals-EskoLiukas

CYKELEVENEMANG

Finska cykelevenemang erbjuder upplevelser från njutare till aktiva cyklister

Foto: Besök Ylläs

SÖK HÄNDELSER

GRAVEL

Nordic Gravel Series Jyväskylä

Jyväskylä

6. heinäk. 2024

Jyväskylän seutu tarjoaa yhden Suomen parhaista soratieverkostoista. Henkeäsalpaavan järviluonnon ja neljän kansallispuiston ympäröimänä Jyväskylällä on tarjota upeat puitteet kesäiselle pyöräilytapahtumalle, joka ajetaan osin legendaarisilla Jyväskylän ralliteillä. Tarjolla kolme matkaa. Kilpasarja sekä harrastesarja.

Nordic Gravel Series Jyväskylä

MTB

Nuts MTB

Ylläs-Levi

20. heinäk. 2024

NUTS MTB järjestää erilaisia maastopyörätapahtumaa eri puolilla Suomea. Pääset haastamaan itseäsi eri pituisille reiteillä monipuolisissa maastoissa, lisäksi voit valita itse osallistutko kisasarjaan vain hupiralli-sarjaan.

Nuts MTB

MTB

Funduro Cup

Porvoo, Jyväskylä, Ylläs, Espoo, Sastamala

20. heinäk. 2024

Funduro Cup on useasta osakilpailusta koostuva MTB enduro -kilpailusarja, joka tarjoaa rentoa ajamisen riemua myös niille, joille kelloa vastaan taisteleminen ei ole kaikki kaikessa.

Funduro Cup

MTB

Kitka MTB

Rukatunturi

24. heinäk. 2024

Kitka maastopyöräilytapahtuma valtaa Rukan heinäkuun viimeisellä viikolla, 27.-30.7.2022. Alamäkipainotteinen tapahtuma tarjoaa vauhdin hurmaa niin kisaajille, viikonlopun viettoon saapuville harrastajakuskeille kuin menevää seurattavaa yleisölle. Viihteellisen viikonlopun viimeistelevät asianmukaiset loppubileet, tottakai!

Kitka MTB

MTB

Kaldoaivi Ultra MTB

Nuorgam-Utsjoki

25. heinäk. 2024

Maailman pohjoisin ultrakisa Suomen suurimmalla erämaa-alueella. Tarjolla 85km ja 130km maastopyörämatkat, jotka tarjoavat haastetta kokeneemmallekin maastopyöräilijälle.

Kaldoaivi Ultra MTB

MAANTIE

Kaldoaivi Ultra Road

Nuorgam-Utsjoki

27. heinäk. 2024

Suomen pisin maantiepyöräilykisa Suomen kauneimmaksi valitulla tiellä. Upea reitti kulkee Tenojoen vartta ja seuraa Muotkatunturin ja Kaldoaivin erämaa-alueen rajoja. Tarjolla upea pyöräilykokemus Suomen Lapissa.

Kaldoaivi Ultra Road

MTB

Syöte MTB

Syöte, Posio

1. elok. 2024

Syöte MTB on kenties Suomen paras maastopyöräily-tapahtuma, Syötteen kansallispuiston henkeäsalpaavissa maisemissa ja upeilla, haastavilla reiteillä. Tapahtuma on vaativa, mutta suunnattu kaikille jo jonkin verran kokemusta maastopyöräilystä omaaville.

Syöte MTB

MTB

Puss Weekend

Sappee

9. elok. 2024

Puss Weekend 9.-11.8.2024 on rento alamäki- ja maastopyöräilyleiri täysi-ikäisille naisille. Mukaan ovat tervetulleita kaikentasoiset kuskit. Löydät oman tsemppaavan porukkasi, olitpa ensimmäistä kertaa maastopyörän selässä tai kokeneempi pyöräilijä.

Puss Weekend

GRAVEL, MTB

Luonterin pyöräily

Mikkeli-Anttola

10. elok. 2024

Luonterin pyöräilyssä on luvassa elokuussa Suomen rankin 95 kilometriä tai hinee 40 kilometriä Anttolassa. Tiet sopivat ajettavaksi cyclocross-,retki-, maasto- tai hybridipyörillä. Lähtö ja maali sijaitsevat Anttolanhovissa.

Luonterin pyöräily

MAANTIE

Turku Touring Pyöräily

Turku

10. elok. 2024

Klassikko Turku Touring Pyöräily on koko perheen reipas ja hyväntuulinen pyöräilytapahtuma. Voit valita juuri itsellesi sopivan matkan valikoimastamme, oli sitten tavoitteena itsesi haastaminen tai rauhallinen sunnuntaiajelu. Osallistuminen ei edellytä huippuvarusteita, joten voit ilmoittautua mukaan melkeinpä millaisella pyörällä tahansa. Ainoastaan pyöräilykypärä on pakollinen varuste. Tapahtumakeskuksena toimii vuonna 2023 Turun Tuomiokirkko. Matkojen varrella näet Turun ja sen lähikuntien historiallisia nähtävyyksiä. Kyseessä on Varsinais-Suomen suurin pyöräilytapahtuma, jossa kaikenikäiset sekä -tasoiset pyöräilijät ovat tervetulleita aktiiviharrastajista työmatkapyöräilijöihin.

Turku Touring Pyöräily

MAANTIE

TTR Maantie

Uimaharju

11. elok. 2024

TTR MAANTIE on Uimaharjun Taimen järjestämä kuntoajo, ei kilpailu. Reitit on merkattu ja ovat kokomatkan kestopäällysteistä maantietä.

TTR Maantie

GRAVEL

Sorahiisi

Koli

16. elok. 2024

Kansallismaisema, kumpuileva reitti, soraa sen kaikissa olomuodoissa – Sorahiisi tarjoaa kokonaisen viikonlopun gravelia Euroopan parhailla teillä. Pääpäivänä (la 17.8.) voit valita oman seikkailusi matalan kynnyksen matkasta yli kolmesataseen koitokseen. Tarjolla on Sorahiisi 60/100/150 tai jo yötä vasten starttaava Sorahiisi 320. Sorahiisi 150 -matkalla ratkotaan vuoden 2024 viralliset Suomen mestaruudet. Lisäksi ohjelmassa on Suomen ensimmäinen kolmen päivän yhdistelmäkisa. Sorahiidessä on lupa ajaa kilpaa, kokeilla omia rajoja tai vain nauttia matkasta!

Sorahiisi

MTB

Taivasalla Outdoor WKND

Ruka-Kuusamo

16. elok. 2024

Kolmipäiväinen Outdoor WKND kokoaa ulkoilun ystävät yhteen uniikkeihin Ruka-Kuusamon luontokohteisiin, harrastamaan, oppimaan, inspiroitumaan ja viettämään viikonlopun huippu porukalla. Valittavanasi lajeja tasosi mukaan polkujuoksusta maastopyöräilyyn, koskenlaskusta, SUP-retkeen ja packraftaukseen.

Taivasalla Outdoor WKND

MTB

Saariselkä MTB Stages

Saariselkä

22. elok. 2024

Kolmipäiväinen Saariselkä MTB Stages etappikisa johdattaa sinut Urho Kekkosen kansallispuiston ja Hammastunturin erämaan parhaille poluille! Saariselän legendaarisimmat polut Rautulampi Trail Paradise, Palopää Flow Trail ja Ahopää Rock'n'Roll odottavat jo sinua - otatko haasteen vastaan?

Saariselkä MTB Stages

MAANTIE

Rundi

Helsinki

25. elok. 2024

Rundi Helsinki on maantiepyöräilyn uusi juhlapäivä. 100km tai 100 mailia satulassa. Tien päällä täydellinen ruoka- ja tekninen huolto. Matka kulkee Velotourilta tuttua rundia: Espoon kautta Jokelaan ja Sipoonkorven kautta takaisin Velodromille.

Rundi

GRAVEL

Falling Leaves Lahti

Lahti

21. syysk. 2024

Falling Leaves Lahti on perinteeksi muodostunut Suomen gravelpyöräilykauden päätöstapahtuma. Jo viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma järjestetään Pajulahden ympäristössä, jonka tarjoamat luonnonkauniit sora- ja metsäreitit reitit vakuuttivat kokeneemmatkin osallistujat syksyllä 2023. Vuoden 2024 tapahtuma on osa kansainvälistä Gravel Earth Series – sarjaa ja houkuttelee paikalle myös lajin kansainvälisiä nimiä. Tarjolla kolme matkaa. Kilpasarja sekä harrastesarja.

Falling Leaves Lahti

MTB

KiipulaMTB

Turenki

29. syysk. 2024

KiipulaMTB on maastopyöräilyn kuntotapahtuma, joka järjestetään syksyllä Kiipulassa Turengissa.

KiipulaMTB

MTB, GRAVEL, MAANTIE

Vierumäki Bike Fest 2024

Vierumäki

1. tammik. 2025

25.-26.5 Vierumäen tiet ja metsät täyttyvät pyöräilijöistä, kun Vierumäki Bike Fest starttaa Vierumäen pyöräilykesän. Samalla vihitään virallisesti käyttöön myös alueen uusi flow-pyöräilyreitistö, joka monipuolistaa jo valmiiksi laajaa Vierumäen pyöräilyverkostoa.

Myöskään kilometrejä janoavia pyöräilijöitä ei ole suinkaan unohdettu, sillä tapahtumassa on mahdollista osallistua myös Pulkkilanharjun kautta kiertävälle yhteispyörälenkille.

Viikonlopun aikana järjestetään myös maastopyöräilyn tekniikkakurssi. Kurssin ohjaa Antti Nousiainen Trail Ahead Oy:stä

Vierumäki Bike Fest 2024

GRAVEL, MTB

Tour De Koivujärven ympäripyöräily

Kiuruvesi

1. tammik. 2025

Koe ainutlaatuinen pyöräilyelämys maaseudulla kesän parhaaseen aikaan Ylä-Savossa. Matkaa taitetaan pääosin päällystämättömällä tiellä yhteensä 58 km. Reitin ainutlaatuisuutta kuvaa, että pääset pyöräilemään peräti kolmen maakunnan: Pohjois-Savo, Pohjois-Pohjanmaa ja Keski-Suomi
sekä peräti viiden eri kunnan alueella: Kiuruvesi,Pielavesi, Keitele, Pyhäjärvi ja Pihtipudas.
Lyhyempiä reittejä on myös tarjolla ja viisi huoltopistettä matkavarrella. Reitti sopii kaiken tasoisille pyöräilijöille ja tarjoaa upeita maisemia ympäri Koivujärven. Tule yksin, perheen tai yhdessä ystävien kanssa ja nauti päivästä luonnonhelmassa.

Ilmoittaudu mukaan 31.5 mennessä.

Tour De Koivujärven ympäripyöräily

GRAVEL, MTB, MAANTIE

Tour De Tuusulanjärvi 2024

Tuusula

1. tammik. 2025

Paljon odotettu ja toivottu Tour De Tuusulanjärvi pyöräilytapahtuma tulee vielä kerran! Luvassa takuumukava koko päivän (tai jopa kahden päivän) pyöräseikkailu pilke silmäkulmassa ja sopivasti itseään haastaen ! Tour De Tuusulanjärvi on rentohenkinen Social Ride pyöräilytapahtuma, se ei ole kilpailu.

Tour De Tuusulanjärvi 2024

MAANTIE

Pirkan pyöräily

Tampere

1. tammik. 2025

Yksi Suomen suurimmista pyöräilytapahtumista järjestetään vuosittain sunnuntaina kaksi viikkoa ennen juhannusta. Päämatkat, 217 kilometrin Pitkä Pirkka ja 134 kilometrin Klassikko kiertävät Näsijärven ympäri Suomen kauneimmaksi kutsutulla reitillä. 40 kilometrin Pirkan Pyhä tarjoaa elämyksiä ja haasteita vähemmän polkeneille. Mukana on myös neljän kilometrin mittainen Lilliputti perheen pienimmille.

Pirkan pyöräily

MAANTIE, GRAVEL

Puulan Pyöräily

Kangasniemi

1. tammik. 2025

Puulan Pyöräily on hyvänmielen elämyksellinen pyöräilytapahtuma, jossa poljetaan rennoin mielin ilman kilpailua kauniissa Puulan järvimaisemissa neljän kunnan alueella (Kangasniemi, Joutsa, Hirvensalmi ja Mikkeli). Tapahtuma pitää sisällään kaksi erimittaista reittivaihtoehtoa 133 km ja 50 km. Tapahtuman järjestäjänä toimii Kangasniemen Kalske yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Puulan Pyöräily

GRAVEL

FNLD GRVL

Lahti

1. tammik. 2025

FNLD GRVL tapahtuma järjestetään toista vuotta Lahdessa F1-kuljettaja Valtteri Bottaksen, SBT GRVL:n omistajan Amy Charityn ja ammattipyöräilijä Tiffany Cromwellin toimesta. FNLD GRVL toivottaa kilpailijat ympäri maailmaa tervetulleeksi ikimuistoiseen tapahtumaan kesäkuussa.

FNLD GRVL

MAANTIE

Saimaa Cycle Tour

Imatra

1. tammik. 2025

Saimaa Cycle Tour poljetaan keskellä maailman kauneimpia järvimaisemia ja tapahtumassa päästään nauttimaan keskikesän yöttömän yön taianomaisen valosta. Saimaa Cycle Tour ei ole kilpailu vaan tapahtuma on avoin kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille, jotka haluavat haastaa itsensä tähän ainutlaatuiseen pyöräilykokemukseen.

Saimaa Cycle Tour

MAANTIE

Tour de Kainuu

Vuokatti, Kainuu

1. tammik. 2025

Koe pyöräilyn ilo Tour de Kainuun maantiepyöräilytapahtumassa 1.–2.7.2023 Kainuun vaaramaisemissa! Kaksipäiväinen tapahtuma koostuu kahdesta etappiajosta. Voit osallistua molempiin tai pelkästään yhteen etappiajoon. Sunnuntain Tour de Nuas -etappi on näistä kahdesta etapista helpompi ja lyhyempi ajettava, mutta tämänkin etapin ajaneena tietää pyöräilleensä. Lauantaina tarjolla on Vaarojen kierto -etappi, joka haastaa kokeneetkin pyöräilijät mahtavalla määrällä nousumetrejä ja melkein kaksinkertaisella määrällä kilometrejä sunnuntain Tour de Nuas -etappiin verrattuna.
Tervetuloa nauttimaan rennosta tapahtumasta, kauniista vaaroista ja kirkkaana loistavista Kainuun vesistä!

Tour de Kainuu

GRAVEL

Koli Gravel Carnival

Koli

1. tammik. 2025

Koli Gravel Carnival on matalan kynnyksen pyöräilytapahtuma kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa 25.05.2024 tarjoillen osallistujille Pohjois-Karjalan parhaita sorateitä ja Kolin upeita kansallismaisemia. Tähtäsitpä sitten huipulle tai ajat omaksi iloksesi, olet tervetullut nauttimaan liikunnan ilosta samanhenkisten ihmisten kanssa. Kilpaillaan tosissaan, mutta ei liian vakavasti. Pilke silmäkulmassa tunnelmasta nauttien.

Koli Gravel Carnival

MAANTIE, GRAVEL

Lohjanjärven ympäripyöräily

Lohja

1. tammik. 2025

Lohjanjärven ympäripyöräily on legendaarinen ja odotettu kevään kohokohta - hyvän mielen tapahtuma, jota järjestetään tänä vuonna jo 44. kerran.
Pidemmät reitit kiertävät kauniita maaseututeitä seuraillen Lohjanjärven ympäri kun uutuutena tuleva retkireitti kiertää upeissa harjumaisemissa. voit valita maantie tai gravel-reitin väliltä.

Lohjanjärven ympäripyöräily

MAANTIE

Wernerin Lenkki

Ylivieska

1. tammik. 2025

Ylivieskan perinteikkäin pyöräilytapahtuma Wernerin Lenkki järjestetään tänä vuonna heti kesän alussa, lauantaina 8.6.2024. Matkat ovat 55km ja 100km.

Wernerin Lenkki

MTB

Tahko MTB

Tahko

1. tammik. 2025

Tahko MTB on tapahtuma, joka täytyy itse kokea. Vuosien varrella tapahtumasta on kasvanut Suomen suurin maastopyöräilytapahtuma, johon osallistuu vuosittain 2000 innokasta maastopyöräilijää.

Tahko MTB

GRAVEL

Gravel Primavera I Nordic Gravel Series

Espoo

1. tammik. 2025

Gravelpyöräilykausi käynnistyy Espoossa toukokuussa. Backbyn kartano toimii tapahtumapaikkana tässä rennossa tapahtumassa, joka tarjoaa kolme eripituista matkaa Kirkkonummen ja Nuuksion maisemissa. Harrastesarja, ei kilpasarjaa.

Gravel Primavera I Nordic Gravel Series

GRAVEL

Nordic Gravel Series Jyväskylä

Jyväskylä

6. heinäk. 2024

The Jyväskylä region offers one of the best gravel road networks in Finland. Breathtaking area surrounded by lake nature and four national parks, Jyväskylä offers a wonderful setting for a gravel cycling event. There's three different distances available and both race series and hobby series.

Nordic Gravel Series Jyväskylä

MTB

Nuts MTB

Ylläs-Levi

20. heinäk. 2024

NUTS MTB organizes wonderful and different mountain biking events in different locations. You can challenge yourself on routes of different lengths in varied terrain, and you can choose to participate in the race series or in the fun rally series.

Nuts MTB

MTB

Funduro Cup

Porvoo, Jyväskylä, Ylläs, Espoo, Sastamala

20. heinäk. 2024

The Funduro Cup is a series of MTB enduro races consisting of several races, which offers the joy of relaxed driving even for those for whom fighting the clock is not everything.

Funduro Cup

MTB

Kitka MTB

Rukatunturi

24. heinäk. 2024

This MTB and DH event offers lots of fun for all riders on Ruka trails during 27.-30.7.2022! Evening parties are of course included!

Kitka MTB

MTB

Kaldoaivi Ultra MTB

Nuorgam-Utsjoki

25. heinäk. 2024

The northernmost ultra race in the world organised in the largest wilderness area of Finland. There are 85km and 130km of mountain bike routes, offering a challenge for even the most experienced mountain bikers.

Kaldoaivi Ultra MTB

MAANTIE

Kaldoaivi Ultra Road

Nuorgam-Utsjoki

27. heinäk. 2024

Finland's longest road cycling race on the Finland's most beautiful road. The magnificent route runs along the Teno River and follows the borders of the Muotkatunturi and Kaldoaivi wilderness areas. A wonderful cycling experience in Finnish Lapland.

Kaldoaivi Ultra Road

MTB

Syöte MTB

Syöte, Posio

1. elok. 2024

Syöte MTB is perhaps the best mountain biking event in Finland in the breathtaking scenery and stunning, challenging routes of Syöte National Park. The event is demanding, but aimed at anyone who already has some experience in mountain biking.

Syöte MTB

MTB

Puss Weekend

Sappee

9. elok. 2024

Puss Weekend 9.-11.8.2024 downhill and mountain biking camp for adult women. Riders of all levels are welcome. You will find your own riding group, whether you are riding a mountain bike for the first time or a more experienced cyclist.

Puss Weekend

GRAVEL, MTB

Luonterin pyöräily

Mikkeli-Anttola

10. elok. 2024

Luonterin pyöräily in Anttola is said to be the hardest 95 kilometers or 40 kilometers that can be ride in Finland. The roads are suitable for cyclocross, gravel, mtb or hybrid bike. The start and finish are in Anttolanhovi.

Luonterin pyöräily

MAANTIE

Turku Touring Pyöräily

Turku

10. elok. 2024

Classic Turku Touring Cycling is a lively and cheerful cycling event for the whole family. You can choose a trip from our selection that is just right for you, whether the goal is to challenge yourself or a leisurely Sunday ride. Participation does not require top equipment, so you can sign up with almost any kind of bike. Only a bicycle helmet is mandatory equipment. Turku Cathedral will be the event center in 2023. Along the way, you will see the historical sights of Turku and its nearby municipalities. It is the biggest cycling event in Southwest of Finland, where cyclists of all ages and levels are welcome, from active enthusiasts to commuter cyclists.

Turku Touring Pyöräily

MAANTIE

TTR Maantie

Uimaharju

11. elok. 2024

TTR MAANTIE is a cycling event organized by Uimaharjun Taimen, not a competition. The routes are marked and consist of full-length paved roads.

TTR Maantie

GRAVEL

Sorahiisi

Koli

16. elok. 2024

National landscape, rolling hills, gravel in all its forms - Sorahiisi offers a whole weekend of gravel on some of the best gravel roads of Europe. On the main day (Sat 17th of August) you can choose your own adventure from Sorahiisi 60/100/150km or Sorahiisi 320km, which already starts at night. The official Finnish championships are held on Sorahiisi 150. In addition, the program includes Finland's first three-day combined race. In Sorahiisi gravel event you can race, test your own limits or just enjoy the journey!

Sorahiisi

MTB

Taivasalla Outdoor WKND

Ruka-Kuusamo

16. elok. 2024

The Three-Day Outdoor WKND brings together outdoor enthusiasts to unique natural destinations in Ruka-Kuusamo, offering opportunities for activities, learning, inspiration, and spending a weekend with an amazing group of people. Choose from a variety of activities tailored to your skill level, including trail running, mountain biking, whitewater rafting, SUP excursions, and packrafting.

Taivasalla Outdoor WKND

MTB

Saariselkä MTB Stages

Saariselkä

22. elok. 2024

The 3-day stage race, Saariselkä MTB Stages, leads you through the most beautiful trails in Urho Kekkonen National Park and Hammastunturi Wilderness area. The most legendary trails in the area, Rautulampi Trail Paradise, Palopää Flow Trail and Ahopää Rock'n'Roll are waiting for you - are you ready for the adventure?

Saariselkä MTB Stages

MAANTIE

Rundi

Helsinki

25. elok. 2024

Rundi Helsinki is a new road cycling event aka party day. 100km or 100 miles in the saddle including food and technical service on the road. The route runs on a familiar route from Velotour: via Espoo to Jokela and via Sipoonkorvi back to Velodrome.

Rundi

GRAVEL

Falling Leaves Lahti

Lahti

21. syysk. 2024

Falling Leaves Lahti is the closing event of the Finnish gravel cycling season, which has become a tradition. The event, which is being organized for the fifth time, will take place in the surroundings of Pajulahti, whose scenic gravel and forest routes convinced even the most experienced participants in the fall of 2023. The 2024 event is part of the international Gravel Earth Series and will also attract international names of the sport. There's three distances available as well as race series and hobby series.

Falling Leaves Lahti

MTB

KiipulaMTB

Turenki

29. syysk. 2024

KiipulaMTB is a mountain biking event held in the fall in Kiipula, Turenki.

KiipulaMTB

MTB, GRAVEL, MAANTIE

Vierumäki Bike Fest 2024

Vierumäki

1. tammik. 2025

May 25-26, the roads and forests of Vierumäki will be filled with cyclists when the Vierumäki Bike Fest starts the cycling season in Vierumäki. At the same time, the area's new flow trail will also be officially opened, diversifying Vierumäki's extensive cycling network.

Cyclists thirsting for more kilometers have by no means been forgotten either, as it is also possible to participate in a joint cycle tour through Pulkkilanharju. A mountain biking technique course is also organized during the weekend. The course is directed by Antti Nousiainen from Trail Ahead Oy

Vierumäki Bike Fest 2024

GRAVEL, MTB

Tour De Koivujärven ympäripyöräily

Kiuruvesi

1. tammik. 2025

Tour De Koivujärven ympäripyöräily

GRAVEL, MTB, MAANTIE

Tour De Tuusulanjärvi 2024

Tuusula

1. tammik. 2025

The much-awaited and hoped-for Tour De Tuusulanjärvi cycling event is coming once again! Guaranteed comfortable all-day (or even two-day) bike adventure with a twinkle in the eye and suitably challenging yourself! Tour De Tuusulanjärvi is a relaxed Social Ride cycling event, it is not a competition.

Tour De Tuusulanjärvi 2024

MAANTIE

Pirkan pyöräily

Tampere

1. tammik. 2025

One of the Finland's biggest cycling events takes place every year on Sunday two weeks before Midsummer. The main routes, the 217-kilometer Pitkä Pirkka and the 134-kilometer Klassikko, go around Lake Näsijärvi on a route that is recognised as one of the most beautiful in Finland.

The 40-kilometer Pirkan Pyhä offers experiences and challenges for those who have less pedaled. There is also a four-kilometer long Lilliputti for the little ones in the family.

Pirkan pyöräily

MAANTIE, GRAVEL

Puulan Pyöräily

Kangasniemi

1. tammik. 2025

Puulan Pyöräily is a chilled cycling event, where you can relax in the beautiful Lake Landscapes of Puula in the area of four municipalities (Kangasniemi, Joutsa, Hirvensalmi and Mikkeli). The event includes two route options of different lengths, 133 km and 50 km. The event is organized by Kangasniemen Kalske together with their partners.

Puulan Pyöräily

GRAVEL

FNLD GRVL

Lahti

1. tammik. 2025

FNLD GRVL is organised in Lahti by F1 driver Valtteri Bottas, SBT GRVL Owner Amy Charity, and Professional Cyclist Tiffany Cromwell. FNLD GRVL welcomes racers from around the world to an event that they promise to be a must for all gravel enthusiasts already since its inception.

FNLD GRVL

MAANTIE

Saimaa Cycle Tour

Imatra

1. tammik. 2025

Saimaa Cycle Tour’s 300 kilometre route runs through the world's most beautiful lake landscapes. Enjoy the magical light of the midnight sun and experience the nightless night. The Saimaa Cycle Tour is not a competition and it is open to cycling enthusiasts of all levels who want to challenge themselves for this unique cycling experience.

Saimaa Cycle Tour

MAANTIE

Tour de Kainuu

Vuokatti, Kainuu

1. tammik. 2025

Experience the joy of cycling at the Tour de Kainuu road cycling event on July 1–2, 2023 in the spectacular landscapes of Kainuu!
The two-day event consists of two stage races. You can participate in both or just one stage run. Sunday's Tour de Nuas stage is the easier and shorter of the two stages, but if you've ridden this stage too, you'll know you've cycled. On Saturday, there is the Vaarojen kierto stage, which will challenge even experienced cyclists with a great amount of climbing meters and almost double the number of kilometers compared to Sunday's Tour de Nuas stage. Welcome to enjoy the relaxed event, the beautiful fell views and the sparkling clear waters of Kainuu!

Tour de Kainuu

GRAVEL

Koli Gravel Carnival

Koli

1. tammik. 2025

Koli Gravel Carnival is a welcoming cycling event for cycling enthusiasts of all levels. The event will be held for the first time on May 25, 2024, offering participants the best gravel roads in North Karelia and the wonderful national landscapes of Koli. Whether you aim for the top or ride for your own pleasure, you are welcome to enjoy the joy of exercise with like-minded people. We compete seriously, but not too seriously. A twinkle in the corner of the eye, enjoying the atmosphere.

Koli Gravel Carnival

MAANTIE, GRAVEL

Lohjanjärven ympäripyöräily

Lohja

1. tammik. 2025

Lohjanjärvi ympäripyöräily is a legendary and long-awaited highlight of spring - a feel-good event, which is organized for the 44th time this year.
The longer routes go around beautiful country roads following around Lake Lohjanjärvi, while the new excursion route goes around wonderful ridge landscapes. There's both road and gravel routes available.

Lohjanjärven ympäripyöräily

MAANTIE

Wernerin Lenkki

Ylivieska

1. tammik. 2025

Ylivieska's traditional cycling event, Wernerin Lenkki, will take place this year right at the beginning of summer, on Saturday 8 June 2024. Distances are 55km and 100km.

Wernerin Lenkki

MTB

Tahko MTB

Tahko

1. tammik. 2025

Tahko MTB is an event that you have to experience for yourself. Over the years, the event has grown into Finland's largest mountain biking event, which is attended by 2,000 enthusiastic mountain bikers every year.

Tahko MTB

GRAVEL

Gravel Primavera I Nordic Gravel Series

Espoo

1. tammik. 2025

The gravel cycling season starts in Espoo in May. Backby manor serves as the venue for this relaxed event, which offers three trips of different lengths in the landscapes of Kirkkonummi and Nuuksi. A hobby series, not a racing series.

Gravel Primavera I Nordic Gravel Series

GRAVEL

Nordic Gravel Series Jyväskylä

Jyväskylä

6. heinäk. 2024

Nordic Gravel Series Jyväskylä

MTB

Nuts MTB

Ylläs-Levi

20. heinäk. 2024

Nuts MTB

MTB

Funduro Cup

Porvoo, Jyväskylä, Ylläs, Espoo, Sastamala

20. heinäk. 2024

Funduro Cup

MTB

Kitka MTB

Rukatunturi

24. heinäk. 2024

Kitka MTB

MTB

Kaldoaivi Ultra MTB

Nuorgam-Utsjoki

25. heinäk. 2024

Kaldoaivi Ultra MTB

MAANTIE

Kaldoaivi Ultra Road

Nuorgam-Utsjoki

27. heinäk. 2024

Kaldoaivi Ultra Road

MTB

Syöte MTB

Syöte, Posio

1. elok. 2024

Syöte MTB

MTB

Puss Weekend

Sappee

9. elok. 2024

Puss Weekend

GRAVEL, MTB

Luonterin pyöräily

Mikkeli-Anttola

10. elok. 2024

Luonterin pyöräily

MAANTIE

Turku Touring Pyöräily

Turku

10. elok. 2024

Turku Touring Pyöräily

MAANTIE

TTR Maantie

Uimaharju

11. elok. 2024

TTR Maantie

GRAVEL

Sorahiisi

Koli

16. elok. 2024

Sorahiisi

MTB

Taivasalla Outdoor WKND

Ruka-Kuusamo

16. elok. 2024

Taivasalla Outdoor WKND

MTB

Saariselkä MTB Stages

Saariselkä

22. elok. 2024

Saariselkä MTB Stages

MAANTIE

Rundi

Helsinki

25. elok. 2024

Rundi

GRAVEL

Falling Leaves Lahti

Lahti

21. syysk. 2024

Falling Leaves Lahti

MTB

KiipulaMTB

Turenki

29. syysk. 2024

KiipulaMTB

MTB, GRAVEL, MAANTIE

Vierumäki Bike Fest 2024

Vierumäki

1. tammik. 2025

Vierumäki Bike Fest 2024

GRAVEL, MTB

Tour De Koivujärven ympäripyöräily

Kiuruvesi

1. tammik. 2025

Tour De Koivujärven ympäripyöräily

GRAVEL, MTB, MAANTIE

Tour De Tuusulanjärvi 2024

Tuusula

1. tammik. 2025

Tour De Tuusulanjärvi 2024

MAANTIE

Pirkan pyöräily

Tampere

1. tammik. 2025

Pirkan pyöräily

MAANTIE, GRAVEL

Puulan Pyöräily

Kangasniemi

1. tammik. 2025

Puulan Pyöräily

GRAVEL

FNLD GRVL

Lahti

1. tammik. 2025

FNLD GRVL

MAANTIE

Saimaa Cycle Tour

Imatra

1. tammik. 2025

Saimaa Cycle Tour

MAANTIE

Tour de Kainuu

Vuokatti, Kainuu

1. tammik. 2025

Tour de Kainuu

GRAVEL

Koli Gravel Carnival

Koli

1. tammik. 2025

Koli Gravel Carnival

MAANTIE, GRAVEL

Lohjanjärven ympäripyöräily

Lohja

1. tammik. 2025

Lohjanjärven ympäripyöräily

MAANTIE

Wernerin Lenkki

Ylivieska

1. tammik. 2025

Wernerin Lenkki

MTB

Tahko MTB

Tahko

1. tammik. 2025

Tahko MTB

GRAVEL

Gravel Primavera I Nordic Gravel Series

Espoo

1. tammik. 2025

Gravel Primavera I Nordic Gravel Series
20230717_Bikeland_Eurovelo_Salla-Pyhä_Drone_v2_FULL-10.jpg

UTFORSKA
CYKELTURRUTTER

Bild: EuroVelo 13 I Mikko-Pekka Karlin

RAPPORTERA DITT CYKEL-EVENEMANG

Rokua Health & Spa Hotel, Rokua MTB (4).jpg
bottom of page