top of page
Img-30-min.jpg
BIKELAND_welcomecyclist_logo

Foto: Juho Photo, Visit Finland

WELCOME CYCLISTS -TJÄNSTER

Welcome Cyclist-programmet är utformat för att göra livet lättare för cykelresenärer som letar efter användbara tjänster. Welcome Cyclist-företagen välkomnar cyklister även när de är leriga och tillhandahåller säker cykelförvaring, pumpar och grundläggande verktyg, laddningsställen samt information om rutter, tjänster och cykelservice i området. Läs mer om cykelvänliga företag nedan. Längs vägen känner du igen dessa företag på märket Welcome Cyclist.

welcome cyclist.png

Foto: Besök Ylläs

BLÄDDRA BLAND WELCOME CYCLIST-TJÄNSTER
Hae pyöräily-ystävällisiä palveluita
TJÄNSTER PÅ KARTAN

Längs vägen känner du igen cykelvänliga företag på märket Welcome Cyclist. Med vår karta kan du enkelt bläddra mellan tjänsterna längs din cykelrutt på förhand. Längst ned på kartan kan du välja endast de tjänster du vill ha och dölja resten. Då är det lättare att hitta de tjänster du letar efter.

Palvelu kartalla
DELA DIN UPPLEVELS OM WELCOME CYCLIST -TJÄNSTER

Dela din upplevelse av företagets service med ett Welcome Cyclist -märke med oss för att hjälpa oss att förbättra kvaliteten på Welcome Cyclist -tjänsterna. Skicka oss ett mail med din feedback och företagets namn

BIKELAND NYHETSBREV

I Bikeland nyhetsbrevet delar vi information om aktuella frågor, nya cykelrutter och evenemang. Tyvärr är nyhetsbrevet bara på finska för tillfället.

Tack för att du prenumererar på nyhetsbrevet!

Img-3 3.jpg

UTFORSKA BIKELAND.FI CYKELKARTAN

Foto: Rami Valonen

bottom of page