Finland_The_Archipelago_Trail_Cycling_10
BIKELAND_welcomecyclist_logo_sand.png

Foto: Juho Photo, Visit Finland

WELCOME CYCLISTS -TJÄNSTER

Welcome Cyclist-programmet är utformat för att göra livet lättare för cykelresenärer som letar efter användbara tjänster. Welcome Cyclist-företagen välkomnar cyklister även när de är leriga och tillhandahåller säker cykelförvaring, pumpar och grundläggande verktyg, laddningsställen samt information om rutter, tjänster och cykelservice i området. Läs mer om cykelvänliga företag nedan. Längs vägen känner du igen dessa företag på märket Welcome Cyclist.

MuskoVisuals-0507.jpg

Foto: Besök Ylläs

BLÄDDRA BLAND WELCOME CYCLIST-TJÄNSTER
arrow&v
arrow&v
 
TJÄNSTER PÅ KARTAN

Längs vägen känner du igen cykelvänliga företag på märket Welcome Cyclist. Med vår karta kan du enkelt bläddra mellan tjänsterna längs din cykelrutt på förhand. Längst ned på kartan kan du välja endast de tjänster du vill ha och dölja resten. Då är det lättare att hitta de tjänster du letar efter.

 
HEMLIGA CYKLISTER

Kvaliteten på Welcome Cyclist-tjänsterna kontrolleras med hjälp av hemliga cyklister som ibland besöker tjänsteleverantörerna. De hemliga cyklisterna fyller i en rapport som ges till Centret för cykelturism, som ansvarar för Welcome Cyclist-programmet.

BIKELAND.FI NYHETSBREV

I Bikeland.fi nyhetsbrevet delar vi information om aktuella frågor, nya cykelrutter och evenemang. Tyvärr är nyhetsbrevet bara på finska för tillfället.

Tack för att du prenumererar på nyhetsbrevet!

Img-3 3.jpg

UTFORSKA BIKELAND.FI CYKELKARTAN

Foto: Rami Valonen