SOUTH BY CYCLE -MATERIAALIPANKKI

Reitin yrityksille ja medialle tarkoitettu South by Cycle -materiaalipankki sisältää viestintä – ja markkinointimateriaalin lisäksi tietoa reitistöstä sekä hyödyllisiä linkkejä

DJI_0106_edited_edited.jpg
TIETOA REITISTÖSTÄ

South by Cycle -reitistö on kehitetty South Coast Bikepacking Trail -hankkeessa, joka on osa valtion matkailuelinkeinon elpymistä edistävät kehittämishankkeet -rahoitusta. 

Reitti palvelee samaan aikaan 1,85 miljoonaa alueella asuvaa suomalaista, mutta myös kansainvälisiä matkailijoita. Reitille on suora yhteys Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja reitin varrelle on helppo saapua juna- ja bussiyhteyksillä eri puolilta. Reitti vastaa kansalliseen ja kansainväliseen bikepacking-reittien kysyntään ja sopii niin nautiskelijoille kuin seikkailijoillekin useiden reittivaihtoehtojen ansiosta.

 

Hankkeen hakijana toimi Raaseporin kaupunki. Hankkeessa aktiivisesti mukana ovat olleet Ville Vuorelma (Raaseporin kaupunki), Sari Myllynen (Porvoon kaupunki) sekä Matti Hirvonen (Pyöräilykuntien verkosto) sekä Taneli Roininen (Pyörämatkailukeskus/Pyöräilykuntien verkosto). Hankkeen projektipäällikkönä ja reitin suunnittelijana on toiminut Kristiina Vaano (Pyörämatkailukeskus//Pyöräilykuntien verkosto). 

Tämän lisäksi hankepartnereita ja rahoittajia ovat Hangon kaupunki, Lohjan kaupunki, Siuntion kunta, Inkoon kunta, Kirkkonummen kunta, Espoon kaupunki, Helsingin kaupunki, Vantaan kaupunki, Sipoon kunta, Loviisan kaupunki, Kouvolan kaupunki ja Metsähallitus.

Hanke toteutettiin: 11/2020 – 12/2021.  Hankkeelle on haettu jatkoaikaa 28.2.2021 asti, jonka koordinointia jatkaa Kristiina Vaano. 

Yhteystiedot:

Kristiina Vaano

Advenu

kristiinavaano@gmail.com

puh.040 5150 538

LINKKIPANKKI


Kotisivu:  www.southbycycle.fi

Instagram: @southbycycle

Reitin virallinen video

Yrityswebinaari 13.10.2021
Reitin julkaisuseminaari 8.12.2021
MATERIAALIPANKKI

Lehdistö- ja reittikuvat

Kuvaaja: Poppis Suomela

Brändikäsikirja 

 

Sisällysluettelo ja käyttöohjeet

 • Tarina ja hissipuhe

 • Logot ja niiden käyttö

 • Reitin värit ja fontit

 • Reitin kuvituskuvat sekä layout – myös mahdolliset opasteet

 • Viestinnän peruslupaukset sekä viestikärjet

 • Markkinointiviestintä:

  • kohderyhmät

  • markkinointikanavat

  • työkalut ja hashtagit

  • markkinoinnin vuosisuunnitelmat 2022 – 2025


South by Cycle logot ja kuvitus

Reitin kuvituskuvien sekä logojen painotuotteiden teettämiseen liittyen ota aina yhteyttä kuntasi matkailun yhteyshenkilöön.

 

Reitin varren yritykset – yritys tarrat

Kuntien matkailun yhteyshenkilöiltä voit noutaa yrityksille tarkoitetun reittitarran, kertoaksesi yrityksesi sijainnista reitin varrella.