Finland_The_Archipelago_Trail_Cycling_10
BIKELAND_welcomecyclist_logo_sand.png

Kuva: Juho Kuva, Visit Finland

TERVETULOA PYÖRÄILIJÄ -TUNNUS

Tervetuloa pyöräilijä -tunnus on suunniteltu helpottamaan pyörämatkailijan elämää silloin, kun hän etsii itselleen sopivia palveluita. Pyöräily-ystävälliset yritykset toivottavat pyörämatkailijan tervetulleeksi rapaisenakin ja tarjoavat heille turvallisen pyörän säilytyksen, pumpun ja perustyökalut, latauspisteen sekä tietoa alueen reiteistä, palveluista ja pyöräpalveluista. Tunnistat pyöräily-ystävälliset yritykset tien päällä Tervetuloa Pyöräilijä -tunnuksen avulla.

MuskoVisuals-0507.jpg

Kuva: Visit Ylläs

HAE PYÖRÄILY-YSTÄVÄLLISIÄ PALVELUITA
arrow&v
arrow&v
 
LÖYDÄ TERVETULOA PYÖRÄILIJÄ -PALVELUT KARTALTA

Karttapalvelumme avulla voit tutustustua pyöräreittisi varrella oleviin majoituspalveluihin, ravintoloihin ja kahviloihin, pyöräpalveluihin, matkailukohteisiin ja kuljetuspalveluihin helposti jo etukäteen. Valitse kartan alalaidasta vain haluamasi kategoriat ja piilota loput, näin löydät haluamasi palvelut entistä helpommin.

 
JAA MEILLE KOKEMUKSESIA TERVETULOA PYÖRÄILIJÄ -PALVELUSTA

Yritys saa Tervetuloa pyöräilijä -tunnuksen sitoutumalla pyöräily-ystävällisten palveluiden kriteereihin. Jaa meille kokemuksesi pyöräily-ystävällisestä palvelusta niin voimme luoda Suomeen entistä kattavamman ja toimivan palveluverkoston. Kirjoita viestiin oma nimesi, yrityksen nimi, jossa olet vieraillut ja kokemuksesi. 

TILAA BIKELAND.FI UUTISKIRJE

Liittymällä mukaan Bikeland.fi uutiskirjeeseen saat ensimmäisten joukossa tiedon pyörämatkailun ajankohtaisista asioista, uusista reiteistä ja tapahtumista. 

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta!

Img-3 3.jpg

TUTUSTU
REITTIKARTTAAN

Kuva: Rami Valonen