Maastopyöräilijät taluttaa pyöriä tunturimaisemassa, Ylläs, MuskoVisuals-EskoLiukas

KESÄN PYÖRÄILYTAPAHTUMAT

Suomen pyöräilytapahtumat tarjoavat elämyksiä nautiskelijoista aktiivipyöräilijöihin

Kuva: Visit Ylläs

MTB-TAPAHTUMAT

Maastopyöräilytapahtumia löytyy ympäri Suomea ja ne sopivat niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin maastopyöräilijöille nautiskelijoista kisaajiin.

Alamäkipyöräiilijät ajavat alas tunturimaisemassa, Ylläs, MuskoVisuals-Eetu

Kuva: Visit Ylläs, Muskovisuals

MTB

FUNDURO CUP

Funduro Cup on useasta osakilpailusta koostuva MTB enduro -kilpailusarja, joka tarjoaa rentoa ajamisen riemua myös niille, joille kelloa vastaan taisteleminen ei ole kaikki kaikessa.

Nuuksio, Mustavaara, Ylläs, Saimaa, Ellivuori

Kaldoaivi ultra trail logo, jälki vihreällä taustalla

Kuva: Visit Ylläs

MTB

KALDOAIVI ULTRA MTB

Maailman pohjoisin ultrakisa Suomen suurimmalla erämaa-alueella. Tarjolla 85km ja 130km maastopyörämatkat, jotka tarjoavat haastetta kokeneemmallekin maastopyöräilijälle.

Nuorgam-Utsjoki

Fiskars trail center logo

MTB

BIKES, BEERS & BURGERS FESTIVAL

Syksyn suurin, rennoin ja maukkain fillaritapahtuma! Kyseessä on pyöräilyn superviikonloppu, jossa sunnuntaina 12.9. ohjelmassa RELAXENDURO & DH - syksyn rennoin MTB-enduro tapahtuma Påminne Bike Parkissa. Expo alueella paljon 2022 uutuuksia esillä ja demottavana ja tietysti 60 km Etelä-Suomen parhaita traileja käytössä. Tarjolla myös hyvää ruokaa & juomaa sekä musiikkia ja leffoja.

Fiskars/Raasepori

Puss camp logo, musta kissan hahmo

Kuva: Visit Ylläs

MTB

PUSS CAMP

Puss Camp järjestää hissi- ja maastopyöräilyä valmennuksia, leirejä ja tapahtumia Suomen Bike Parkeissa. Mukaan ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin ajajat.

Kalpa-Linna, Iso-Syöte, Levi, Sappee, Meri-Teijo

Alajärvi MTB, maastopyöräilijä piirros

Kuva: Visit Ylläs

MTB

ALAJÄRVI MTB

Alajärvi MTB 2021 pyöräillään lauantaina 21.8.2021. Reitti on pääsääntöisesti helpohkoa polkua, mutta mukaan mahtuu myös teknisesti vaativampia pätkiä. Tapahtuma sopii myös aloitteleville maastopyöräilijöille.

Alajärvi

Luukki_mtb_logo

Kuva: Visit Ylläs

MTB

LUUKKI MTB

Vuodesta 1999 yhtäjaksoisesti järjestetty Luukin MTB-tapahtuma kokoaa yhteen maastopyöräilijät myös tänä syksynä. Nuuksion kansallispuisto, järviylänkö, Salmen laskettelurinne, reitti 200 parhaat palat, Luukin kartano, kaikkea mitä voit reitiltä toivoa. 

Luukki, Espoo

Hirven hahmo, Nuts MTB logo

Kuva: Visit Ylläs

MTB

NUTS MTB

NUTS MTB järjestää tänä kesänä neljä upeaa ja erilaista maastopyörätapahtumaa. Pääset haastamaan itseäsi eri pituisille reiteillä monipuolisissa maastoissa, lisäksi voit valita itse osallistutko kisasarjaan vain hupiralli-sarjaan.

Liminka, Ylläs, Ruka, Kalajoki

Maastopyöräilijöitä ajamassa kilpaa Rokua MTB, Rokua Health & Spa Hotel

Kuva: Rokua Health & Spa Hotel /Lassi Karvonen

MTB

ROKUA MTB

Rokua MTB on maastopyöräilytapahtuma Rokuan kansallispuiston tuntumassa, upeissa maisemissa. Tarjolla on nopeaa, ajettavaa uraa, mutta korkeuserot tekevät reitistä vaativan. Tapahtuma on suunnattu kaikille maastopyöräilyä harrastaville, soveltuu hyvin myös vasta-alkajille. Matkat 27km / 54km.

Rokua

Maastopyöräilijöitä metsässä, Syöte MTB

Kuva: Syöte MTB

MTB

SYÖTE MTB

Syöte MTB on kenties Suomen paras maastopyöräily-tapahtuma, Syötteen kansallispuiston henkeäsalpaavissa maisemissa ja upeilla, haastavilla reiteillä. Tapahtuma on vaativa, mutta suunnattu kaikille jo jonkin verran kokemusta maastopyöräilystä omaaville.

Syöte, Posio

GRAVEL-TAPAHTUMAT

Suomi on hiekkateiden luvattu maa. Gravel-tapahtumat ovat loistava tapa päästä kokemaan Suomen upeimpia hiekkateitä etelästä pohjoiseen.

Nordic Gravel series logo
GRAVEL

NORDIC GRAVEL SERIES

Nordic Gravel Series järjestää gravelpyöräilytapahtumia Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa. Yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa Nordic Gravel Series mahdollistaa huikeiden hiekka- ja soratiereittien kokemisen tarkkaan valituissa kohteissa. Jokainen reitti on huolella suunniteltu ja ajettavissa kokonaisuudessaan vain kyseisenä päivänä maanomistajien luvalla.

Strömfors, Kemiönsaari, Iso-Syöte, Lahti

Fiskars trail center logo
GRAVEL

GRAVELDURO

Gravel grind stage race tyylinen gravel-kilpailu, jossa aikaa otetaan erikoiskokeilla ja siirtymät ajatetaan rennommin yksin tai porukassa.

Reitti on monipuolinen sekoitus erilaisia hiekkatietä, helppoja polkuja ja vähän jopa asfalttia. Monipuolinen reitti kulkee Fiskarsin Ruukin ympäristössä ja stage race konsepti mahdollistaa että reitti kiertää hienoimmat kult-tuurihistorialliset paikat ja hiekkatiebaanat.

Fiskars, Pohja

Nightless night gravel Levi logo
GRAVEL

NIGHTLESS NIGHT GRAVEL

Maailman puhtain ilma, tuntureita, jokia, päättymätöntä valoa ja pirusti soraa. Levi kutsuu luokseen heinäkuun lopulla - luvassa on kolmen päivän ajan laadukasta gravelia rennolla otteella, hyvässä seurassa, upeissa maisemissa ja valitsemallasi tavalla.

Levi

Fiskars trail center logo
GRAVEL

BIKES, BEERS & BURGERS FESTIVAL

Syksyn suurin, rennoin ja maukkain fillaritapahtuma! Kyseessö on pyöräilyn superviikonloppu, jossa lauantaina 11.9. ohjelmassa Graveduro-hiekkatiepyöräily. Expo alueella paljon 2022 uutuuksia esillä ja demottavana ja tietysti 60 km Etelä-Suomen parhaita traileja käytössä. Tarjolla myös hyvää ruokaa & juomaa sekä musiikkia ja leffoja.

Fiskars/Raasepori

Luonterin pyöräily logo
GRAVEL

LUONTERIN PYÖRÄILY

Luonterin pyöräilyssä on luvassa elokuussa Suomen rankin 95 kilometriä tai hinee 40 kilometriä Anttolassa. Tiet sopivat ajettavaksi cyclocross-,retki-, maasto- tai hybridipyörillä. Lähtö ja maali sijaitsevat Anttolanhovissa.

Mikkeli-Anttola

MAANTIEPYÖRÄILY TAPAHTUMAT

Maanteillä voi ajaa pyörällä kuin pyörällä, tutustu hauskoihin ja yhteisöllisiin maantiepyöräily tapahtumiin.

Vantaa kestävyyskierros logo
MAANTIE

SEUTULAN KIERROS

Osana Vantaan kestävyyskierrosta 2021 maantiepyöräilyn kuntoajo heinäkuussa. Seutulan kierroksella pääset polkemaan 54 km tai 108 km matkan Uudenmaan kauneinta maalaismaisemaa!

Vantaa

Kaldoaivi ultra trail logo
MAANTIE

KALDOAIVI ULTRA ROAD

Suomen pisin maantiepyöräilykisa Suomen kauneimmaksi valitulla tiellä. Upea reitti kulkee Tenojoen vartta ja seuraa Muotkatunturin ja Kaldoaivin erämaa-alueen rajoja. Tarjolla upea pyöräilykokemus Suomen Lapissa.

Nuorgam-Utsjoki

saimaa cycle tour.png
MAANTIE

SAIMAA CYCLE TOUR

Saimaa Cycle Tour poljetaan keskellä maailman kauneimpia järvimaisemia ja tapahtumassa päästään nauttimaan keskikesän yöttömän yön taianomaisen valosta. Saimaa Cycle Tour ei ole kilpailu vaan tapahtuma on avoin kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille, jotka haluavat haastaa itsensä tähän ainutlaatuiseen pyöräilykokemukseen.

Imatra

Helsinki velotour logo
MAANTIE

HELSINKI VELOTOUR

Helsinki Velotour on sunnuntaina 29. elokuuta 2021 järjestettävä maantiepyöräilyn kuntoajo. Tapahtuman keskuspaikkana on Helsingin Olympiavelodromi.

Tapahtuma uudistuu vuodelle 2021! Tapahtuma siirtyy uudelle 140 kilometrin reitille Helsingin ympäri.

Helsinki

Tour Lakeland logo
MAANTIE

LAKELAND TOUR

Suomen ensimmäinen maantiepyöräilyn UCI Gran Fondo World Series järjestetään Lahdessa heinäkuussa. Ohjelmassa on maantiepyöräilyn maantieajo sekä aika-ajot. Tapahtuma on tarkoitettu niin kilpa- kuin harrastajapyöräilijöille.

Reitit esittelevat Lahden seudun nähtävyyksiä sekä suomalaisia järvi- sekä peltomaisemia.

Lahti

INSPIRAATIOTA PYÖRÄMATKALLE

TUTUSTU REITTEIHIN

Retki-,  maasto- vai hissipyöräily, löydä sinulle sopiva kohde