Gravel road in taiga forest in Finland

SUOMEN RETKIPYÖRÄILYREITIT

Täältä tulet löytämään pian kaikki Suomen viralliset retkipyöräilyreitit

REITIT KARTALLA

Finland_Lakeland_Cycling_107.jpg

Kuva: Juho Kuva, Visit Finland

PUUMALAN SAARISTOREITTI

Nauti upeista Saimaan saari- ja harjumaisemista Puumalassa pyöräillen. Noin 60 kilometrin pituinen reitti kulkee läpi saarien, siltojen jaharjujaksojen. Puumalan elävä kirkonkylä ja satama kutsuvat nauttimaan leppoisasta tunnelmasta ja paikallisista herkuista.​ Pyöräile Saimaan järvimaisemissa!

Järvien_Reitti.jpg

Kuva: Järvien Reitti

JÄRVIEN REITTI

Järvien Reitit kietovat yhteen Pirkanmaan suuren välkehtivän sydämen – upeat järvemme. Pyörä-ja järvimatkailuun painottuva reitistö vie sinut ainutlaatuisiin luontokohteisiin Pirkanmaan maaseudun ehtymättömän kauneuden keskelle. Koe kulttuuria, mahtavia kartanoita, kulinaristisia seikkailuja ja maatilamatkailun nautintoa.

Finland_The_Archipelago_Trail_Cycling_10

Kuva: Juho Kuva, Visit Finland

RANNIKKOREITTI

Hyppää pyörän selkään ja polje merellisissä maalaismaisemissa. Poikkea matkan varrella idyllisissä ruukki- ja rannikkokylissä, virkistäydy reitin varrella olevilla uimapaikoilla ja herkuttele paikallisissa ravintoloissa ja kahviloissa. Reitin varrella pääset ihailemaan Suomen luontoa kolmessa eri kansallispuistossa. Koko reitillä on pituutta reilu 200 km, josta osa tehdään meriteitse. Hangon ja Kasnäsin välisellä merireitillä voit tutustua Bengtskärin majakkaan.  

Finland_The_Archipelago_Trail_Cycling_88

Kuva: Juho Kuva, Visit Finland

SAARISTON RENGASTIE

Saariston rengastie tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Turun saaristoon. Rengastien kulkija siirtyy saarelta saarelle välillä siltoja pitkin, lauttojen, lossien ja yhteysalusten kyydillä. Voit valita poljetko 250 kilometriä pitkän Saariston rengastien ja 120 kilometriä pitkän pienen rengastien. Molemmat esittelevät sinulle palan Suomen kauneinta saaristoa.

salpapolku.jpg

Kuva: Joonas Linkola

SALPALINJAN PYÖRÄILYREITTI

Virolahdelta Miehikkälään ulottuvalla Salpalinjan pyöräilyreitillä voit tutustua kiehtovaan sotahistoriaan ja kaakkoisen Suomen monipuoliseen luontoon. Matkan varrella on monia kiinnostavia tutustumiskohteita ja hyviä taukopaikkoja​. Pyöräile historiallisilla paikoilla!

LÖYDÄ RUOKAA JA MAJAPAIKKA REITTISI VARRELTA

Pyöräreitti ja -kohde valittu, seuraavaksi on aika tutustua alueen pyöräilijä-ystävällisiin palveluihin. Tutustu Tervetuloa Pyöräilijä -tunnuksen saaneisiin palveluihin alta.

PUUTTUUKO REITTI KARTALTA?

 

Auta meitä tuomaan kartalle kaikki Suomen viralliset pyöräilyreitit

#BikelandFi

 
 

INSTAGRAMISSA